Escape Challenge voor bedrijven

Escape Challenge voor busplaat

Escape Challenge, meld je nu gratis aan! 

Akkermans bestaat 30 jaar! Dat vieren we ook met bedrijven, instellingen en organisaties in de regio. Die ontvangen we al decennia lang met veel plezier! De Escape Challenge is een leuke jubileumactie. We komen met een superleuk escape spel langs jouw bedrijf, mits jullie zijn uitgedaagd. Daar zijn voor jouw bedrijf mooie prijzen mee te winnen.

Mobiele escape room bij jullie bedrijf

Een escape room, maar dan in het klein en korter. Dat mag je verwachten als wij je met toeters en bellen komen uitdagen. Je speelt het spel met 3 collega’s in totaal. Jullie gaan de uitdaging aan om zo snel mogelijk uit de mobiele escape room te ontsnappen. Probeer de beste tijd neer te zetten. Je zult hier – afhankelijk van hoe jullie samenwerken – ongeveer een kwartier mee bezig zijn. Vervolgens dagen jullie een ander bedrijf uit (zie actievoorwaarden).

Snelste score, dus in de race om te winnen

Hier houden we je op de hoogte van het bedrijf dat tot nu toe de snelste tijd neer heeft gezet. Wil je zien wie je allemaal voorgingen? Bezoek ons op Facebook

Mooie prijzen, win een bedrijfsuitje!

  • Hoofdprijs voor de snelste tijd: ontvangstdrankje + nieuwste escape room Fieldman’s Secret + Basis Grill voor 30 personen t.w.v. € 1.263,-
  • Jubileumprijs: ontvangstdrankje + nieuwste escape room Fieldman’s Secret voor 30 personen t.w.v. € 667,50. Deze prijs wordt verloot onder alle bedrijven die zijn uitgedaagd of zich hebben aangemeld om uitgedaagd te worden en voldoen aan de actievoorwaarden. Winnaars van de hoofdprijs dingen niet mee naar de jubileumprijs. 

Aan het einde van de actietermijn (april 2018 t/m oktober 2018) maken we de winnaars van de prijzen bekend. 

Hoe kun je meedoen en aanmelden?

Er zijn twee manieren waarop je in deze Escape Challenge terecht kan komen:
 
  • Je wordt door ons benaderd en bezocht naar aanleiding van een ander bedrijf dat jullie uitdaagt. Na jullie goedkeuring komen we langs met het mobiele escapespel en proberen jullie de beste tijd neer te zetten. Vervolgens dagen jullie weer een ander bedrijf uit.
  • Je meldt je bedrijf aan via nathalie@akkermans.com. Je komt dan op de Escape Challenge lijst te staan en van deze lijst dagen wij bij Akkermans bedrijven uit. We kunnen binnen de actieperiode niet alle bedrijven bezoeken, maar niet getreurd! Als de Escape Challenge niet bij jou is langs geweest, speelt jouw bedrijf door aanmelding sowieso mee voor de jubileumprijs.

Actievoorwaarden

Deelnemende bedrijven moeten aan de volgende voorwaarden voldoen:

  • Minimaal 30 medewerkers in dienst.
  • Gelegen binnen 40 km rijafstand vanaf Steenbergen (Noord-Brabant).
  • Bij een uitdaging dient het bedrijf dat je uitdaagt, gevestigd te zijn in een andere gemeente.
  • Er zijn geen kosten verbonden aan deelname.
  • Met deelname schrijf je je automatisch in voor onze nieuwsbrief. 

Verdere actievoorwaarden kun je hier inzien: Actievoorwaarden_Escape_Challenge.pdf