Steun de strijd tegen kinderkanker

Naamloos

Strijd met ons mee tegen kinderkanker!

Dit jaar trekken Akkermans en Stichting Ankie samen op in de strijd tegen kinderkanker. Het team van Akkermans leisure & golf wil met het 30-jarig bestaan van het allround recreatiebedrijf verder gaan dan de geplande jubileumfeesten en –acties. Iets goeds doen en iets terug doen voor een ander staat hoog op de agenda. Het idee om geld in te zamelen voor Stichting Ankie was dan ook snel geboren.

Donaties voor het Prinses Máxima Centrum voor kinderoncologie

Stichting Ankie is opgericht door Shirley van Overveld uit Steenbergen. Zij verloor haar dochtertje Ankie aan kanker en vond de kracht om met het oprichten van een goed doel een wezenlijke bijdrage te leveren aan positieve ontwikkelingen op het gebied van kinderkanker. “We hebben veel bewondering voor de manier waarop Shirley inmiddels al €152.184,- bijeen wist te ontvangen en willen daar dit jaar ons steentje aan bijdragen. Dit doen we door dit goede doel te betrekken bij alle momenten waarop we stil staan bij ’30 jaar Akkermans’. We hopen dan eind dit jaar een mooi bedrag te kunnen doneren dat vervolgens via Stichting Ankie terecht komt bij de kinderen in het Prinses Máxima Centrum voor kinderoncologie.” vertellen Robbert en Jeroen Akkermans.  

Iedereen kan meedoen: €30,- bij je boeking naar Stichting Ankie

Shirley is erg enthousiast over de samenwerking met Akkermans en vertelt dat, naast de donaties die Akkermans zelf doet, ook gasten van Akkermans haar goede doel kunnen steunen. “Bij iedere boeking van een groepsuitje biedt Akkermans de mogelijkheid om in het kader van het 30-jarig bestaan €30,- (of een zelf in te vullen bedrag) te doneren aan Stichting Ankie.” legt ze uit. “Ook verkopen we via Akkermans Knuffelkonijnen van het Ronald McDonald Kinderfonds, omdat zij nauw verbonden zijn met het Prinses Máxima Centrum.”

Meer weten over onze goede doelen? www.stichting-ankie.nl en https://www.prinsesmaximacentrum.nl