Corona

Corona foto kopie

Corona heeft een immense impact op gezondheid, het openbare leven en op je mogelijkheden om contact te hebben met dierbaren. We hebben ongelooflijk veel respect voor mensen in cruciale beroepen die voor ons een felle strijd leveren. We leven mee met de ongelukkigen die ziek worden. 

De maatregelen die genomen worden hebben enorme impact op onze branche en ons bedrijf. Het voelt alsof hetgeen waar wij als familie al ruim 32 jaar keihard aan werken opeens als water door de vingers glijdt.

Onze insteek is altijd om samen met u op zoek naar een oplossing die zoveel mogelijk tegemoet komt aan uw wensen. Tegelijkertijd willen we ons bedrijf - waar ook zoveel medewerkers voor hun inkomen van afhankelijk zijn - zo goed mogelijk door deze crisis te leiden. 

Wij wensen iedereen een goede gezondheid, blijf positief en samen komen we hier uit!

Namens het hele team van Akkermans,
Robbert en Jeroen Akkermans

------------------------------------------------

(Update 25-3-20):

De overheid heeft tijdens de persconferentie van 23 maart alle vergunningsplichtige evenementen verboden tot 1 juni 2020. Voor alle overige evenementen, samenkomsten en bijeenkomsten gelden restricties tot en met 6 april. Voor de periode na 6 april is nu nog niks bekend al verwachten wij dat de restricties wel worden verlengd. Wij adviseren u als uw uitje na 6 april plaats vindt nog even af te wachten tot er meer bekend is over de periode erna. 

------------------------------------------------

Ons beleid met betrekking tot het wijzigen van (groeps)reserveringen rondom Corona

Er is momenteel veel onzekerheid in verband met het Corona-virus. Dit heeft ook invloed op onze dienstverlening. Hoe de toekomst er uit ziet weten we niet precies. Hier onder delen we in ieder geval ons beleid t.a.v. het verzetten van uitjes op basis van de huidige situatie. Wij kijken elke keer vooruit naar de periode waarover het RIVM maatregelen heeft afgekondigd (op dit moment tot en met 6 april 2020).

Ik heb een uitje geboekt, wat nu? 

Uitje IN de periode waarover maatregelen bekend zijn:

Wanneer het geboekte uitje volgens RIVM maatregelen niet door kan gaan (bijvoorbeeld omdat horeca gesloten dient te zijn en horeca onderdeel uitmaakt van het uitje) vragen wij je het uitje te verzetten naar een later moment. Op deze manier steun je ons bedrijf en daarmee de gehele bedrijfstak recreatie, toerisme, horeca en evenementen. Mogen we ook op jou rekenen? 

Omdat er heel wat reserveringen opschuiven naar het najaar willen we je adviseren niet al te lang te wachten met het prikken van een (nieuwe) datum. Mochten de maatregelen nog steeds van kracht zijn op de (nieuwe) datum die we prikken, dan mag je natuurlijk kosteloos verzetten. 

Uitje NA de periode waarover maatregelen bekend zijn:

Wanneer je een uitje wil verplaatsen dat gepland staat na de periode waarover het RIVM maatregelen heeft afgegeven hanteren we de volgende voorwaarden:

  • Voor de maanden april en mei geldt dat het uitje kosteloos verzet kan worden naar een later moment dit kalenderjaar. Voor annuleren van het uitje gelden de annuleringsvoorwaarden uit onze algemene voorwaarden.
  • Voor de periode na 1 juni gelden onze algemene voorwaarden met betrekking tot verzetten en/of annuleren 

 ------------------------------------------------

Als de RIVM maatregelen weer versoepeld worden

Zodra de maatregelen weer versoepeld worden en wij jullie weer op een veilige manier mogen ontvangen staat we voor jullie klaar. Omdat Corona volgens voorspellingen nog wel een tijdje bij ons zal blijven bieden wij in ieder geval de volgende zekerheden aan iedere groep die wij ontvangen:

Iedere groep heeft bij ons: 

  • Voldoende privacy, zowel binnen als buiten. 
  • Een eigen toilet voor dames en heren
  • Een eigen kraan om handen te wassen in het sanitair
  • Een prachtige locatie in de natuur met veel buiten-activiteiten

Daarnaast zijn wij zeer alert op hygiƫne voor onze gasten en medewerkers. Medewerkers die ook maar de geringste ziekteverschijnselen hebben vragen wij thuis te blijven. Dit geldt ook voor onze gasten.