Corona

Corona foto kopie

Boek gerust en verzet kosteloos als maatregelen langer van kracht zijn

Corona heeft een immense impact op gezondheid, het openbare leven en op je mogelijkheden om contact te hebben met dierbaren. We hebben ongelooflijk veel respect voor mensen in cruciale beroepen die voor ons een felle strijd leveren. We leven mee met de ongelukkigen die ziek worden. 

De maatregelen die genomen worden hebben enorme impact op onze branche en ons bedrijf. Het voelt alsof hetgeen waar wij als familie al ruim 32 jaar keihard aan werken opeens als water door de vingers glijdt.

Onze insteek is altijd om samen met u op zoek naar een oplossing die zoveel mogelijk tegemoet komt aan uw wensen. Tegelijkertijd willen we ons bedrijf - waar ook zoveel medewerkers voor hun inkomen van afhankelijk zijn - zo goed mogelijk door deze crisis te leiden. Boek dus vooral je uitje, omdat je altijd kosteloos mag verzetten als maatregelen langer van kracht blijven. 

Wij wensen iedereen een goede gezondheid, blijf positief en samen komen we hier uit!

Namens het hele team van Akkermans,
Robbert en Jeroen Akkermans

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Veilige uitjes, hoe doen we dat? 

We bereiden ons voor op een versoepeling van maatregelen en staan met een brede glimlach klaar om onze gasten te verwelkomen voor veilige uitjes. Maar wat verstaan wij nu onder veilig?

 • We bieden nu enkele uitjes aan voor gezelschappen die al samen mogen zijn, dus stellen en gezinnen.
 • Ook is er aanbod voor vriendengroepjes en collega's, omdat jullie met online spelprogramma's virtueel samen kunnen zijn.
 • We zetten op dit moment veel van onze uitjes om naar varianten die met 1,5 meter afstand te doen zijn. 
 • We bieden activiteiten vanuit huis, thuisbezorgd of op onze locatie zonder contact met anderen.
 • Kom je hier, dan zie je dat materialen en ruimtes minitieus schoon worden gemaakt.
 • We hebben desinfectiestations waar je gebruik van moet maken.  
 • We hebben een prachtige locatie in de natuur met veel buitenactiviteiten.
 • Door onze ruimtelijke opzet is ook binnen afstand houden bijzonder gemakkelijk. 
 • Qua sanitair wijzen we ieder gezelschap een eigen toilet en kraan toe. 
 • Reserveren, betalen en bezorgen kan allemaal contactloos.
 • Onze medewerkers nemen gepaste hygienemaatregelen en houden altijd 1,5e meter afstand. 
 • Onze horeca is niet open. Je kunt wel drankjes, snacks en gerechtjes afhalen. Ook bieden we picknick- en borrelmanden aan. 

Daarnaast zijn wij zeer alert op hygiƫne voor onze gasten en medewerkers. Medewerkers die ook maar de geringste ziekteverschijnselen hebben vragen wij thuis te blijven. Dit geldt ook voor onze gasten.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nieuwsupdates

(Update 22-4-20):

Gisteren is duidelijk geworden dat maatregelen worden verlengd en wij tot 20 mei geen groepen mogen ontvangen voor groepsuitjes. Ook is onze horeca gesloten. U kunt nog wel bij ons terecht met uw partner of gezin voor het huren van kano's, sloepen en kampeervlotten. Het spelen op onze adventure golfbaan en onze 9 holes par 3 golfbaan is niet mogelijk.  

(Update 2-4-20):

In verband met verlenging van de maatregelen kunnen wij tot en met 28 april geen groepen ontvangen voor uitjes. Voor de periode na 28 april is nu nog niks bekend. Het zou zo kunnen zijn dat restricties worden verlengd maar ook versoepeld.  Wij adviseren u als uw uitje na 28 april plaats vindt nog even af te wachten tot er meer bekend is over de periode erna. 

(Update 25-3-20):

De overheid heeft tijdens de persconferentie van 23 maart alle vergunningsplichtige evenementen verboden tot 1 juni 2020. Voor alle overige evenementen, samenkomsten en bijeenkomsten gelden restricties tot en met 6 april. Voor de periode na 6 april is nu nog niks bekend al verwachten wij dat de restricties wel worden verlengd. Wij adviseren u als uw uitje na 6 april plaats vindt nog even af te wachten tot er meer bekend is over de periode erna. 

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nieuwe en bestaande boekingen

Er is momenteel veel onzekerheid in verband met het Corona-virus. Dit heeft ook invloed op onze dienstverlening. Hoe de toekomst er uit ziet weten we niet precies. Hier onder delen we in ieder geval ons beleid t.a.v. het verzetten van uitjes op basis van de huidige situatie. Wij kijken elke keer vooruit naar de periode waarover het RIVM maatregelen heeft afgekondigd (op dit moment tot en met 19 mei 2020).

Ik heb een uitje geboekt, wat nu? 

Uitje IN de periode waarover maatregelen bekend zijn:

Wanneer het geboekte uitje volgens RIVM maatregelen niet door kan gaan (bijvoorbeeld omdat horeca gesloten dient te zijn en horeca onderdeel uitmaakt van het uitje) vragen wij je het uitje te verzetten naar een later moment. Op deze manier steun je ons bedrijf en daarmee de gehele bedrijfstak recreatie, toerisme, horeca en evenementen. Mogen we ook op jou rekenen? 

Omdat er heel wat reserveringen opschuiven naar het najaar willen we je adviseren niet al te lang te wachten met het prikken van een (nieuwe) datum. Mochten de maatregelen nog steeds van kracht zijn op de (nieuwe) datum die we prikken, dan mag je natuurlijk kosteloos verzetten. 

Uitje NA de periode waarover maatregelen bekend zijn:

Wanneer je een uitje wil verplaatsen dat gepland staat na de periode waarover het RIVM maatregelen heeft afgegeven hanteren we de volgende voorwaarden:

 • Voor de periode van 20 mei t/m 30 juni geldt momenteel dat het uitje kosteloos verzet kan worden naar een later moment dit kalenderjaar. Voor annuleren van het uitje gelden de annuleringsvoorwaarden uit onze algemene voorwaarden.
 • Voor de periode na 30 juni gelden onze algemene voorwaarden met betrekking tot verzetten en/of annuleren 

Ik wil graag een uitje boeken, kan dat? 

Natuurlijk kun je een uitje boeken als je dat graag wilt, heel graag zelfs! Je krijgt van ons de garantie dat je het uitje kosteloos mag verzetten als je uitje op de gekozen datum niet door kan gaan, omdat maatregelen verlengd worden of weer terug ingevoerd. De garantie nemen wij mee in onze offertes en opdrachtbevestigingen. 

 --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------