Coronaproof uitjes

!!

Come in were open web kopie

Alle uitjes coronaproof!

Na een periode van broodnodige beperkingen kan iedereen wel wat gezelligheid en verbinding gebruiken! Alle uitjes die je op deze website vindt, zijn veilig en kun je zonder zorgen boeken. Uitjes die namelijk niet voldoen aan de hygiënestandaarden en/of de 1,5 meter afstand bieden we voorlopig niet meer aan. 

Coronaproof uitjes, hoe doen we dat? 

Het is weer mogelijk om er op uit te gaan met vrienden, familie en collega's. We staan met een brede glimlach klaar om onze gasten te verwelkomen voor veilige uitjes. Maar wat verstaan wij nu onder veilig?

  • We bieden alleen uitjes aan die coronaproof zijn: ze voldoen aan hygiënestandaarden en 1,5 m afstand houden is mogelijk. 
  • Kom je hier, dan zie je dat materialen en ruimtes minitieus schoon worden gemaakt.
  • We hebben desinfectiestations waar je gebruik van moet maken.  
  • We hebben een prachtige locatie in de natuur met veel buitenactiviteiten. Afstand houden is heel goed te doen. 
  • Door onze ruimtelijke opzet is ook binnen afstand houden bijzonder gemakkelijk. 
  • Reserveren en betalen van uitjes en bestellingen doen kan allemaal contactloos.
  • Onze medewerkers nemen gepaste hygienemaatregelen en houden 1,5e meter afstand. 
  • In onze horeca volgen we alle specifieke horecarichtlijnen. 

Daarnaast zijn wij zeer alert op hygiëne voor onze gasten en medewerkers. Medewerkers die ook maar de geringste ziekteverschijnselen hebben vragen wij thuis te blijven. Dit geldt ook voor onze gasten.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Boek gerust en verzet kosteloos als maatregelen die je uitje onmogelijk maken van kracht zijn

Corona heeft een immense impact op gezondheid, het openbare leven en op je mogelijkheden om contact te hebben met dierbaren. We hebben ongelooflijk veel respect voor mensen in cruciale beroepen die voor ons een felle strijd leverden. We leven mee met de ongelukkigen die ziek worden/werden. 

De maatregelen die genomen worden hebben enorme impact op onze branche en ons bedrijf. Het voelt alsof hetgeen waar wij als familie al ruim 32 jaar keihard aan werken opeens als water door de vingers glijdt.

Onze insteek is altijd om samen met u op zoek naar een oplossing die zoveel mogelijk tegemoet komt aan uw wensen. Tegelijkertijd willen we ons bedrijf - waar ook zoveel medewerkers voor hun inkomen van afhankelijk zijn - zo goed mogelijk door deze crisis te leiden. Boek dus vooral je uitje, omdat je altijd kosteloos mag verzetten als maatregelen langer van kracht blijven of weer strenger worden. 

Wij wensen iedereen een goede gezondheid, blijf positief en samen komen we hier uit!

Namens het hele team van Akkermans,
Robbert en Jeroen Akkermans