Cold Case Moordspel @ home: Dossier Kleiaard (particulier)

Voor web boekingspagina

Spelopties 

  • Moordspel op 1 locatie: Jullie krijgen één pakket thuisgestuurd, dit kun je zelf met je gezin of vrienden aan de keukentafel samen spelen. Geschikt voor 1-5 personen. 
  • Moordspel op 2 locaties: Jullie spelen vanaf twee locaties met elk een eigen pakket. Door samen een videoverbinding te maken en de waardevolle informatie uit de dossiers met elkaar te delen kunnen jullie samen tot de oplossing komen. Geschikt voor 2-6 personen. 
  • Moordspel op 3 locaties: Jullie spelen vanaf drie locaties met elk een eigen pakket. Door samen een videoverbinding te maken en de waardevolle informatie uit de dossiers met elkaar te delen kunnen jullie samen tot de oplossing komen. Geschikt voor 3-9 personen. 

Afhalen/verzenden

  • Je kunt het spel gratis ophalen bij Akkermans leisure & golf in de Heen.
  • We kunnen één of meerdere dossiers naar 1 adres versturen, ook wanneer je het spel vanaf 2 of 3 locaties wilt spelen, maar je bij elkaar in de buurt woont. Dan sturen we het op naar één adres en verdeel je zelf de dossiers.
  • We sturen twee of drie dossiers op naar 2 verschillende adressen.
  • We sturen drie dossiers op naar 3 verschillende adressen.

*Wanneer je kiest voor verzending naar meerdere adressen, vul dan het eerste adres in bij het adresveld van het boekingsformulier en in het veld 'opmerkingen' de overige adressen.

Levertijd

Het spel wordt binnen 2 werkdagen verzonden. Haal je af? Dan krijg je bericht wanneer het voor je klaar ligt. Dit zal ook binnen 2 werkdagen zijn. 

Bestellen

Bestel via onderstaand formulier. Bij datum en tijd kun je een willekeurige dag en tijdstip invoeren. Die wordt ook zichtbaar in het besteloverzicht, maar heeft geen invloed op wanneer je het spel kunt spelen. Dat bepaal je zelf, nadat je het pakket hebt ontvangen!