Dit kan wèl!

Strengere maatregelen om het coronavirus in te dammen, daar zetten we met z'n allen de schouders onder. Ook het team van Akkermans staat daar achter. Toch betekent het gelukkig niet dat er niets leuks te ondernemen is en je nog een hele lange periode geen plezier kunt maken met collega's, vrienden en familie! Sterker nog, we denken dat je af en toe even lekker moet ontspannen en wat lol moet hebben om langdurig je verantwoordelijkheid te kunnen blijven nemen. Daarom presenteren we op deze pagina leuke activiteiten die nog wel op een veilige manier kunnen. Neem het ervan, want dit kan wèl!

Treasure Island Adventure Golf

Voor nieuwsbrief kopie

Piratenavontuur op een officiele doorstroomlocatie in de buitenlucht. Superleuk met je gezin, maar ook erg in trek als teamuitje.

 

Online pubquiz

Pubquiz foto

Echt lol maken en een leuke strijd aangaan met anderen vanaf je eigen bank. Veel muziek en gezelligheid, meerdere malen door ons eigen Akkermans team getest omdat 'ie zo leuk is! Dus zet 23 oktober 20:00 uur in je agenda en meld je aan via info@akkermans.com!

 

Brabantse Wally's Rally

Autorally

Ontdek de onontdekte paden op onze kleurrijke Brabantse Wal. De hilarische opdrachten en proeverij onderweg maken deze rally echt bijzonder. Boek deze rally voor een eigen gezelschap of schrijf je in voor een van de data waarop je per auto kunt deelnemen. 

 

Escape rooms Bunker Escape en Fieldman's Secret

bunker7

Bunker Escape en Fieldman's Secret zijn open met andere maximumaantallen. Bunker Escape: 4 personen of 1 huishouden,  Fieldman's Secret heeft 3 identieke kamers waar je met max. 4 personen of 1 huishouden in kan.

Escape@home

Escapeathome

Met deze game haal je via een app op jouw eigen tablet of smartphone een heuse Escape Room in huis! Je krijgt 1 uur de tijd om te ontsnappen uit bijvoorbeeld een boerderij, hotel, kasteel of groot landhuis.

 

Leer golfen

A

Jazeker, met al die onzekerheid over wel of niet mogen sporten, is het een heel goed idee om juist nu te leren golfen. Een sport die zoveel plezier geeft in de buitenlucht en voor jong en oud! Met mooie kortingsacties voor beginners houd niets je meer tegen toch?!

 

Wordt verwacht: Moordspel@home

Moordspel

De deurbel van jouw detectivekantoor gaat. Er wordt een mysterieus pakket bezorgd met een dossier vol aanwijzingen, verdachten en sporen die jouw bij goed speurwerk richting dader, moordlocatie en wapen kunnen leiden. Speel het met je huisgenoten of tegen je vrienden, familie of collega's. Wordt vervolgd... 

 

Warme choco to go

Warme chocolademelk 2

Ben je hier voor een uitje en mag onze horeca niet open zijn, dan zul je versteld staan van wat voor lekkers je allemaal kunt krijgen als take away hapje en drankje. Lekkere poffertjes of zo'n heerlijke ambachtelijke erwtensoep. Een lekkere warme chocolademelk met slagroom gaat er op zo'n koude zonnige winterdag als je net van de (adventure) golfbaan af komt ook vast in. Mmm...

 

Feestdagen cadeautip

Cadeaubon 2

Tot slot, een cadeautip! Je kunt bovenstaande uitjes ook cadeau doen in de zak van Sinterklaas, onder de kerstboom of als eindejaarspresentje aan je medewerkers. Een mooie cadeaukaart, leuk verpakt en de ontvanger is een mooie beleving rijker in een tijd dat die nu net zo schaars worden.