Dit kan wèl!

Strengere maatregelen om het coronavirus in te dammen, daar zetten we met z'n allen de schouders onder. Ook het team van Akkermans staat daar achter. Toch betekent het gelukkig niet dat er niets leuks te ondernemen is en je nog een hele lange periode geen plezier kunt maken met collega's, vrienden en familie! Sterker nog, we denken dat je af en toe even lekker moet ontspannen en wat lol moet hebben om langdurig je verantwoordelijkheid te kunnen blijven nemen. Daarom presenteren we op deze pagina leuke activiteiten die nog wel op een veilige manier kunnen. Neem het ervan, want dit kan wèl!

Treasure Island Adventure Golf

Voor nieuwsbrief kopie

Piratenavontuur op een officiele doorstroomlocatie in de buitenlucht. Superleuk met je gezin, maar ook erg in trek als teamuitje. Veilig en geschikt uitje, ook tijdens een gedeeltelijke lockdown (fase 4). 

 

Online pubquiz

Pubquiz foto

Echt lol maken en een leuke strijd aangaan met anderen vanaf je eigen bank. Veel muziek en gezelligheid, meerdere malen door ons eigen Akkermans team getest omdat 'ie zo leuk is! Dus zet 23 oktober 20:00 uur in je agenda en meld je aan via info@akkermans.com!

 

Kerst - en nieuwsjaarsrally

Kerstrally

Na het daverende succes van de herstrally afgelopen oktober hebben we weer een nieuwe rally uitgezet! Op zaterdag 19 december gaan we van start met de Kerstrally en op 3 januari organiseren we een supergezellige nieuwsjaarsrally! Wederom hebben we mooie routes uitgezet over onbekendere wegen. We gaan af en toe lekker offroad en hebben leuke spelelementen tijdens sfeervol aangeklede stops, maar ook onderweg. We hebben voor de Kerstrally verschillende edities: 

  • Family Kerstrally: met optionele kerstproeverij onderweg
  • Kerstrally by night: puzzeltocht door het donker met driving dinner

Bij vertrek, de stops en bij terugkomst zorgen wij voor een klein kerstgerechtje en drankje als je kiest voor het arrangement 'Gezinsrally met kerstproeverij’ en bij de avondeditie krijg je verschillende gerechten die samen een heerlijk diner vinden, uiteraard in kersttijl'!

De nieuwsjaarrally zal overdag plaatsvinden. Details worden nog uitgewerkt en volgen snel!

 

Escape rooms Bunker Escape en Fieldman's Secret

bunker7

Bunker Escape en Fieldman's Secret mogen tijdens een gedeeltelijke lockdown (fase 4) open zijn met andere maximumaantallen. Bunker Escape: 4 personen of 1 huishouden,  Fieldman's Secret heeft 3 identieke kamers waar je met max. 4 personen of 1 huishouden in kan.

Escape@home

Escapeathome

Met deze game haal je via een app op jouw eigen tablet of smartphone een heuse Escape Room in huis! Je krijgt 1 uur de tijd om te ontsnappen uit bijvoorbeeld een boerderij, hotel, kasteel of groot landhuis.

 

Leer golfen

A

Jazeker, met al die onzekerheid over wel of niet mogen sporten, is het een heel goed idee om juist nu te leren golfen. Een sport die zoveel plezier geeft in de buitenlucht en voor jong en oud! Met mooie kortingsacties voor beginners houd niets je meer tegen toch?!

 

Cold Case Moordspel @ home: Dossier Kleiaard

Moordspel

Er valt een dik pakket op de deurmat van jullie detectivekantoor. Het blijkt een dossier te zijn van een spraakmakende cold case, en laat dat nu juist jullie specialisatie zijn! Het dossier bevat de gewelddadige moord op boer Piet Kleiaard die in 1962 het normaal zo vredige plattelandsdorpje De Heensche Molen in rep en roer bracht. Er is een vergrendelde map met oude politierapporten, verslagen van verhoren, de krant van die bewuste dag, een stamboom, sporen, bewijsstukken, aanwijzingen en omschrijvingen van vier markante verdachten. Daarnaast bestaat er een online dossier waar jullie onder meer videoverhoren uit 1962 terug kunnen zien. Speel het met je huisgenoten of tegen je vrienden, familie. Er is ook een speciale bedrijfsuitjeseditie. 

 

Warme choco to go

Warme chocolademelk 2

Ben je hier voor een uitje en mag onze horeca niet open zijn, dan zul je versteld staan van wat voor lekkers je allemaal kunt krijgen als take away hapje en drankje. Lekkere poffertjes of zo'n heerlijke ambachtelijke erwtensoep. Een lekkere warme chocolademelk met slagroom gaat er op zo'n koude zonnige winterdag als je net van de (adventure) golfbaan af komt ook vast in. Mmm...

 

Feestdagen cadeautip

Cadeaubon 2

Tot slot, een cadeautip! Je kunt bovenstaande uitjes ook cadeau doen in de zak van Sinterklaas, onder de kerstboom of als eindejaarspresentje aan je medewerkers. Een mooie cadeaukaart, leuk verpakt en de ontvanger is een mooie beleving rijker in een tijd dat die nu net zo schaars worden.

Ook voor bedrijven is dit een fantastische manier om een eindejaarsgeschenk te geven.  Hier enkele opties:

  • Een Sinterklaas-, Kerst- of Nieuwjaarsrally speciaal georganiseerd voor jullie organisatie, over fantastische weggetjes, met leuke opdrachten en een heerlijke proeverij onderweg. 
  • Een geweldig moordspel in een mysterieus pakket thuisbezorgd bij je medewerkers. Een spannend spel dat je zonder fysiek samen te zijn wel samen met je collega's speelt.
  • De altijd gezellige online pubquiz vol muziek, breinbrekers en het testen van weetjeskennis!