Uit met Akkermans

Basis grill

Uit met Akkermans

Leuk dat je nieuwsgierig bent naar ‘Uit met Akkermans’! Naast onze groepsuitjes organiseren we vanaf dit jaar de allerleukste (coronaproof) events. Kom genieten van originele activiteiten en blijf lekker plakken onder het genot van een hapje, drankje en gezellige muziek!

Reserveer zonder minimumaantal

Je bent misschien van ons gewend dat je met een minimum aantal moet reserveren, maar dat is voor de ‘Uit met Akkermans’ events helemaal niet nodig. Dus kom alleen, met je partner, vrienden, collega’s, familie of een gezellige date!

Kalender vol gezellige evenementen

Wat staat er zoal op stapel? Dat zie je in de kalender hieronder! 

 

10 OKT

Houthakkersfestijn UITGESTELD

18 OKT

Najaarsfair Beneden Sas UITGESTELD

18 OKT

Brabantse Wally’s gezinsrally

8 NOV

Texas Scramble Golf UITGESTELD

19 DEC

Crazy Christmas Muziekbingo UITGESTELD

26 DEC

Kerstbrunch

4 JAN

Oud & Nieuw pubquiz

27 MRT

Voetgolf toernooi

4/5 APR

Paasbrunch

10 APR

Happy Singles Event

De events die je nu kunt reserveren staan in het submenu van deze pagina, dus neem snel een kijkje! Voor sommige events geldt een maximum aantal deelnemers. 

Coronaproof ‘Uit met Akkermans’

Misschien zul je denken “Evenementen en corona, in hoeverre gaat dat samen?”. Dat leggen we je graag uit, want gelukkig is er binnen de huidige regelgeving nog heel veel wel mogelijk. Als je het maar op de goede manier doet en dat kunnen we! En mochten regels aangepast worden en een event daardoor niet meer verantwoord mogelijk zijn, dan wordt het uitgesteld. Klik op de link voor meer informatie: Coronaproof ‘Uit met Akkermans’