€ 2.973,40 opgehaald voor Stichting Ankie

Shirley van Overveld van Stichting Ankie ontving gisteren € 2.973,40 tijdens de jaarlijkse seizoensstart voor medewerkers van recreatiebedrijf Akkermans in De Heen. Het is de opbrengst van de actie ‘Strijd met ons mee tegen kinderkanker!’ die het bedrijf het afgelopen jaar in het kader van het 30-jarig jubileum heeft opgezet.  

 “Het mooie aan deze jubileumactie is dat wij bij alle jubileumactiviteiten aandacht konden schenken aan goed doel Stichting Ankie en we het samen met onze gasten hebben gedaan. We hebben onder meer tijdens de jubileumreceptie, een speciale golfwedstrijd en een buurtbarbecue om inwoners van Heense Molen te bedanken, veel mensen bij de actie betrokken. Het enthousiasme was groot!” licht Jeroen Akkermans toe. “Daarnaast verkochten we knuffelkonijnen, is er veel in de collectebus gegaan en boden we boekers van groepsuitjes de mogelijkheid om meteen een donatie te doen voor Stichting Ankie. We zijn heel dankbaar dat daar veel gebruik van is gemaakt!” vertelt Robbert Akkermans.

Stichting Ankie werkt nauw samen met het Prinses Máxima Centrum voor kinderoncologie en zorgt ervoor dat het bedrag dat is opgebracht daar op een mooie manier wordt besteed.